Carucioare

Afiseaza: 1-21 din 58 produse

 Filtre

Căruciorul reprezintă un accesoriu indispensabil pentru un proaspăt părinte. Însă, în funcție de nevoile fiecăruia și de stilul de viață, poți alege un cărucior simplu, sport sau unul multifuncțional. Însă indiferent de modelul ales, vei avea certitudinea unui produs de calitate, ușor, agil, cu opțiuni multiple de reglare, precum și o sumedenie de accesorii. 

De ce să alegi un cărucior sport?

Cărucioarele sport sunt printre cele mai accesibile modele și cel mai des achiziționate de părinți. Folosit cu precădere pentru bebelușii cu vârsta peste 6 luni, acest tip de cărucior este perfect pentru plimbări în parc, pe stradă sau chiar la cumpărături. 

Un cărucior sport dispune de accesorii multiple, este ușor de manevrat, este ușor, ceea ce înseamnă că poate fi ușor transportat pe scări, are copertină reglabilă pentru protejarea bebelușului în orice moment atunci când vreme se schimbă brusc, beneficiază de roți cu amortizoare pentru a putea fi folosite pe orice tip de teren (pavaje, pietriș, trotuar, teren accidentat, iarbă), dispune de un suport pliabil pe înălțime, fiind de mare ajutor părinților ce au înălțimi diferite, o centură de siguranță cu prinde în 5 puncte pentru o protecție sporită a bebelușului, precum și de o bară de siguranță pentru un maxim de confort. Fiind pliabil, poate fi ușor depozitat în spații înguste. Zona destinată depozitării, poate fi folosită pentru transportul genții sau pentru diverse cumpărături. Regăsit în diferite modele și nuanțe, căruciorul sport este practic și funcțional atât pentru un singur copil, cât și pentru gemeni. 

Cum te poate ajuta un cărucior multifuncțional?

Un cărucior multifuncțional 2 în 1 este un cărucior sport cu unitate transformabilă în landou. Acest model îți este de mare ajutor când bebelușul tău doarme și nu vrei să-l trezești pentru a-l duce în casă. Pur și simplu ridici cu grijă landoul și mergi în casă sau în mașină, fără ca cel mic să fie trezit. Un cărucior multifuncțional poate fi folosit chiar din primele zile de viață, ajutându-te de landou, ulterior, când cel mic va mai crește, vei putea atașa landoul căruciorului, utilizându-l pentru plimbări. Cu o geantă elegantă și spațioasă, adaptori universali și o plasă pentru țânțari, cărucioarele 2 în 1 Greet sau Mari sunt printre cele mai recomandate pentru siguranța celui mic. 

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!