Masinute de impins

Afiseaza: 1-20 din 53 produse

 Filtre

Masinute copii


În primii ani de viață jucăriile au rolul de a-i distra pe copii, totodată sunt şi unelte educative, instrumente care ajută la dezvoltarea armonioasă a micuţilor. Achiziționarea de maşinuţe copii nu poate fi considerată decât inspirantă. Aceste jucării sunt potrivite pentru băieţei şi fetiţe. Sunt interactive, rezistente şi contribuie la buna dezvoltare a micuţilor. Piciulica.ro este partenerul care ştie cât de importante sunt jucăriile de acest tip şi îţi aduce mai aproape o varietate mare de maşinuţe de împins şi maşinuţe electrice potrivite pentru îmbunătăţirea motricităţii celor mici, pentru transport dar şi pentru activitățile distractive.
 

Maşinuţe copii - jucării interactive

 

În categoria maşinuţe copii pot fi descoperite o varietate mare de maşinuţe de împins realizate din materiale de foarte bună calitate, în culori energizante - roșu, albastru, roz, alb, portocaliu, verde, galben - ce sunt potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 la 3 ani. Maşinuţele recomandate vin cu volan care se rotește, cu claxon şi cu sistem de împingere. Îi pot ajuta pe cei mici să cerceteze, să analizeze să descopere împrejurimile şi să facă primii paşi. 

Jucăriile maşinuţe electrice sunt mai mult decât captivante. Oferă copiilor posibilitatea de a fi independenți şi a descoperi parcul/curtea bunicii într-un mod inedit. Sunt realizate din plastic rezistent, deci sunt durabile şi solide. Maşinuţele electrice sunt ușor de manevrat şi pot transporta copii pe distanțe lungi. 

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!