Jucarii din lemn

Afiseaza: 1-20 din 151 produse

 Filtre

 

Jucăriile din lemn continuă să fie apreciate de părinții grijulii şi copii de toate vârstele. Formele din lemn, genial create, în culori diferite contribuie la dezvoltarea mişcărilor motrice, ajută la îmbogăţirea imaginaţiei şi creativității, şi sunt partenere de joacă destoinice pentru școlari.
 

Jucării din lemn - descoperă varietate în magazinul nostru online

Suntem alături de părinţii şi partenerii educaţionali care doresc să ofere micuţilor jucării geniale, sustenabile realizate din materiale reciclabile, de înaltă calitate. În categoria jucării din lemn propunem o varietate explozivă de articole realizate de producători consacraţi. Toate piesele recomandate respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranță, de aceea pot fi considerate materiale educaționale valoroase. 

Aici găseşti cuburile din lemn de diferite forme şi dimensiuni, ce pot fi transformate în castele, maşini, turnuri sau fortificaţii, jucării ce vor contribui la dezvoltarea imaginaţiei. În categorie există numeroase jocuri puzzle din lemn, jocuri de perechi, jocuri de potrivire a formelor, jocuri din lemn pe roluri, dar şi numeroase jucării educative, piese ce îi pot învăţa pe cei mici să descopere și să înţeleagă meserii, activităţi, fenomene prin propriile experienţe.  
 

Jucării din lemn - educaţie nonformală pentru fete şi băieţi

Este dovedit faptul că cei mici învață mult mai ușor cu ajutorul jucăriilor şi prin joacă. Piesele din lemn colorate sunt durabile, atractive, creative şi pun multe provocări celor mici, deci poţi fi considerate instrumente de educație nonformală extraordinare. În categoria dedicată pot fi găsite jucării ce îi ajută pe cei mici să desluşească probleme de logică, jucării din lemn ceasuri, utile în înțelegerea împărțirii timpului, jucării cu cifre şi numeroase jucării creative. Pot fi selectate figurine - cărucioare pentru fetiţe, maşini de pompieri pentru băieţi, animalele de la ferma sau căsuţe din lemn cu personaje, piese ce le vor permite să creeze propriile povești ori scene de joacă.  

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!