Jocuri pentru exterior

Afiseaza: 1-21 din 41 produse

 Filtre

Încurajați aventura și mișcarea în aer liber cu selecția noastră diversificată de jocuri pentru exterior! La Piciulică.ro, ne pasă ca fiecare moment petrecut în natură să fie plin de distracție și dezvoltare pentru cei mici.
 

Traseul de motricitate este o oportunitate perfectă pentru copii să-și dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și echilibrul într-un mod distractiv și interactiv. Jocul de echilibru este conceput pentru a stimula echilibrul și concentrarea, oferind ore nesfârșite de distracție și provocări captivante.
 

Dacă visezi să ii îmbunătățești abilitățile de aruncare, jocul de aruncat cu țintă este exact ceea ce ai nevoie. Experimentează bucuria reușitei și îmbunătățește-ți precizia și coordonarea mână-ochi într-un mod captivant și plin de entuziasm.
 

Cercul de gimnastică și conurile de plastic aduc universul activităților sportive direct în curtea ta. Aceste jocuri nu numai că încurajează mișcarea și dezvoltarea fizică, dar și promovează distracția în timpul exercițiilor fizice.
 

Descoperă bucuria jocurilor în aer liber și transformă fiecare zi într-o aventură antrenantă! Cu jocurile noastre pentru exterior, copiii vor descoperi distracția, vor dezvolta abilități importante și vor crea amintiri de neuitat.

 

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!