Tobogane

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Toboganele sunt jucării de exterior ce asigură divertisment de înaltă calitate copiilor mici. Sunt uşor de montat de utilizat şi au estetică deosebită. Piciulica.ro vine cu o ofertă variată de tobogane de exterior, potrivite pentru copii dinamici şi dornici de Joacă. În categoria dedicată pot fi descoperite tobogane simple de diferite dimensiuni, tobogane S line, dar și ansambluri de joacă cu tobogane integrate.

Toate articolele disponibile se evidenţiază datorită calităţii excepţionale. Piesele recomandate sunt realizate din plastic special şi alte materiale rezistente la zgârieturi şi şocuri mecanice puternice, astfel orice tobogan achiziţionat poate fi utilizat perioade îndelungate. Modele propuse au design deosebit, cu margini rotunjite şi elemente de siguranţă multiple, ce le face sigure pentru copii mai mari, dar şi pentru cei mai mici.

Materialele din care sunt realizate sunt supuse unor tratament speciale, astfel că nu sunt doar rezistente, dar sunt şi prietenoase, putând fi exploatate în siguranţă de cei mici. Din categoria dedicată pot fi selectate tobogane pentru amenajarea spațiului de joacă din apropierea casei sau modelele speciale pentru piscină, toate piesele recomandate au culori dinamice creând un mediu perfect pentru joacă şi distracţie. Varietatea mare de soluții permite amenajarea deosebită a unor locuri de joacă dinamice, active, sigure pentru cei mici. Toboganele recomandate pot completa în mod natural grădinile, terasele deschise sau locurile de joacă din preajma casei sau a blocului și sunt potrivite pentru crearea unui ambient interactiv.
 

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!