Leagane copii

Afiseaza: 1-30 din 52 produse

 Filtre

Leagăne copii

Este confirmat, copiii iubesc să stea în aer liber, să se bucure de timp de calitate petrecut afară, în preajma casei. Leagănele pentru copii sunt jucării excepţionale, ce pot fi folosite de copii mici şi mari, ce garantează distracţia maximă cu orice ocazie.
 

Leagăne copii - instrumente de joacă sau îmbunătăţire a abilitaţilor fizice?

Cei ce aleg leagăne copii pentru petrecerea timpului liber, nu selectează doar accesorii de distracţie şi amuzament, dar şi instrumente ce îmbunătăţesc condiţia fizică a celor mici. Mişcările specifice ce trebuie realizate întăresc musculatura braţelor, a picioarelor şi a abdomenului. Cei mici, pentru a se bucura de distracţia furnizată de leagăne copii, trebuie să se concentreze să îşi păstreze echilibrul, atenţia şi să coordoneze mişcările. 
 

Leagăne copii - numeroase tipuri pe piciulica.ro

Piciulica.ro este alături de cei ce doresc să ofere copiilor distracţii sigure. Vă aducem în atenţie o varietate mare de leagăne pentru copiii mici, dar şi pentru şcolari. Toate produsele disponibile se evidenţiază prin calitate, excepţională, finisaje premium  şi cromatică vibrantă. Pot fi selectate leagăne cu suport, potrivite pentru amuzamentul bebeluşilor şi a copiilor mici, leagăne pentru şcolari, leagăne cu suport pentru mâini, variante realizate din lemn ori leagăne rotunde cu şezut din plastic. Toate produsele disponibile sunt create pentru a produce bucurie şi a fi exploatate în deplină siguranţă.

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!