Scaune auto

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Un bebeluș are nevoie de protecție atunci când merge cu mașina. O protecție potrivită îi este oferită de un scaun auto. Deși mulți dintre părinți consideră că ținându-i pe cei mici în brațe, aceștia sunt protejați, un scaun auto reprezintă însă cea mai bună alegere pentru a-i ține în siguranță în timpul mersului cu mașina.
 

Scaune auto pentru copii pentru o siguranță maximă

Scaunele auto pentru copii sunt special create pentru protecția celor mici, fiind confecționate din materiale de înaltă calitate, sunt rezistente la impact, îndeplinind cele mai riguroase standarde de siguranță. În funcție de greutatea celui mic, alege un scaun auto pe măsură. 

Scaunele auto 0 – 18 kg  au un sistem de prindere în 5 puncte, sunt dotate cu pernițe moi și catarame pentru o mai bună protecție a copilului, cu un spătar reglabil în 3 puncte, ideal atât pentru somn, cât și pentru confort atunci când sunt nu dorm. 

Scaunele auto 0 – 25 kg se vor adapta în funcție de greutatea celui mic, având 4 poziții de înclinare: o poziție pentru mers cu spatele la sensul de mers și 3 poziții pentru mers cu fața la sensul de mers. Beneficiază de un suport de cap și centuri ajustabile în 5, respectiv 7 poziții diferite, în funcție de înălțimea și greutatea celui mic. 

Scaunele auto 0 - 36 kg sunt ușor de instalat cu ajutorul sistemului Isofix, beneficiază de o funcție de rotire la 360o ce permite schimbarea poziției scaunului, permit reglarea spătarului și a tetierei și beneficiază de inserție lombară și dry-seat.

Scaunele auto 9 - 36 kg, precum și cele 15 – 36 kg, sunt recomandate a fi utilizate pentru copiii între 1 și 12 ani, dispun de tetieră reglabilă, sistem de siguranță cu prindere a centurii în 5 puncte și pot fi folosite și ca înălțător atunci când se înlătură spătarul.
 

Scoici auto pentru protecția bebelușilor

O scoică auto conferă bebelușilor o călătorie liniștită, în siguranță. Poate fi folosită pentru bebeluși cu o greutate cuprinsă între 0 și 13 kg, fiind ideală atât pentru mersul cu mașina, cât și pentru plimbări în aer liber. Cu un sistem de prindere cu centura de siguranță în 3 puncte, dotată cu pernuțe moi pentru umeri și o capotină ajustabilă pentru confortul celui mic, scoica auto devine un ajutor de nădejde în fiecare zi. Folosirea unei scoici cu o bază Isofix pentru scoici auto, va oferi bebelușului tău un plus de confort, siguranță și stabilitate.

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!