Sticle, cani si pahare

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Cauți sticle, căni sau pahare pentru copii și bebeluși?

 Piciulica îți pune la dispoziție o gama variată de sticle bebeluși, pahare copii, căni bebeluși sau sticle apă copii, cu modele și desene viu colorate.
După vârsta de 6 luni, este recomandată trecerea de la biberon la o cănuță copii din care aceștia pot bea lapte sau apă. Canutele cu cioc sunt o opțiune bună, oferind copilului posibilitatea să experimenteze și să încerce.
Încurajează copiii să bea singuri cu ajutorul produselor noastre!
 

Sfaturi pentru alegerea unei căni bebeluși

 Când alegi o sticlă de apă pentru copii sau o cană bebeluși este important să ții cont, în primul rând, de vârsta copilului. Pentru a încuraja băutul pe cont propriu, o cănuță pentru copii trebuie să fie ușoară. De preferat este să aibă mânere laterale pentru a fi mai ușor de manevrat.
Alege întotdeauna sticle bebeluși sau căni pentru copii realizate din materiale sigure și de calitate, fără BPA sau alte substanțe toxice.
 
Oferta noastră conține sticle, căni și pahare pentru copii și bebeluși, realizate din materiale non-toxice, cu design viu colorat și vesel. Acestea sunt destinate copiilor de diferite vârste pentru a le asigura o tranziție cât mai ușoară de la clasicul biberon.

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!