Jucarii bebelusi

Afiseaza: 1-20 din 223 produse

 Filtre
  1. Jucării de stimulare senzorială: Acestea includ jucării cu texturi variate, culori vibrante și sunete atrăgătoare care îi ajută pe bebeluși să-și dezvolte simțurile, cum ar fi jucăriile moi cu texturi diferite sau jucăriile care emit sunete plăcute la atingere.

  2. Jucării de dentiție: Aceste jucării sunt concepute special pentru a ajuta bebelușii în perioada de erupție dentară. Ele sunt confecționate din materiale sigure de mestecat și au texturi potrivite pentru a calma disconfortul asociat cu creșterea dinților.

  3. Jucării educative: Acestea includ jucării care ajută la dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale bebelușilor, cum ar fi cuburile de construcție cu forme și culori variate sau jucăriile de sortare.

  4. Jucării de agățat și jucării pentru cărucior sau scaun auto: Acestea sunt jucării mici și ușor de prins care pot fi agățate de cărucior, scaun auto sau de premergător, oferind bebelușilor divertisment și distracție în timpul plimbărilor.

  5. Jucării muzicale: Jucăriile care emit sunete muzicale sau melodii blânde sunt populare în această categorie, deoarece pot atrage atenția și pot calma bebelușii.

  6. Jucării de pluș și păpuși: Acestea sunt jucării moi, adesea sub formă de animale sau personaje drăguțe, care oferă confort și pot fi folosite ca obiecte de atașament pentru bebeluși.

  7. Jucării de explorare și descoperire: Acestea includ jucării care încurajează explorarea și descoperirea, precum cărțile textile cu pagini zgomotoase, oglinzi mici și jucării cu diferite forme și structuri.

 

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!