10 IDEI DE CADOURI PENTRU BEBELUSI 

10 IDEI DE CADOURI PENTRU BEBELUSI 

10 IDEI DE CADOURI PENTRU BEBELUSI 


Pentru ca ne dorim tot ce e mai bun pentru cei mici, noi, echipa Piciulica, ti-am pregatit mai jos o lista cu 10 idei de cadouri simpatice pentru bebelusi, care sa te inspire. 
Am ales lucruri esentiale pentru primele luni de viata, jucarii pentru patut sau carucior, jucarii pentru manute mici sau decoratiuni pentru camera bebelusului.
 

1. Sac de iarna

De multe ori, cadoul perfect pentru un bebelus nu face parte din categoria jucariilor. Mai ales atunci cand bebelusul este nou-nascut.
In functie de anotimpul in care ne aflam, sacul de iarna pentru bebelusi poate fi o alegere inspirata. Este ideal incepand cu sfarsitul de toamna, pana in primavara. Majoritatea modelelor pot fi utilizate atat pentru landou, carucior, cat si pentru scoica auto sau chiar saniuta, si de asemenea sunt compatibile cu majoritatea brandurilor de pe piata.
Un astfel de cadou am primit si noi la venirea pe lume a piciului nostru in luna februarie, fiind un cadou indragit si binevenit. 
Un avantaj important al sacului este ca pregatesti rapid micutul pentru temperatura scazuta de afara – o situatie din care castiga si parintii, economisind timp, si piciul, care poate nu are rabdare intotdeauna sa fie imbracat cu mai multe straturi de haine.
 
2. Salteluta de activitati
Salteluta de activitati pentru bebelusi e mai mult decat o jucarie! Aceasta il tine pe cel mic departe de plictiseala, vesel si in siguranta. 
Salteluta este de asemenea un ajutor de nadejde pentru parinti in perioada in care bebelusii incep sa stea pe burtica si sa se rostogoleasca. Si cu totii stim ca aceasta perioada este foarte importanta pentru dezvoltarea micutilor, nu-i asa? :)
In plus, oferta este foarte atractiva: saltelute in culori vesele, cu arcade de care atarna diferite jucarioare, zornaitoare, clopotei. Puteti opta de asemenea pentru o salteluta cu lumini colorate pe arcada sau cu muzica distractiva.



3. Babynest 
Multe mamici sunt sceptice initial in a achizitiona un babynest. Noi l-am primit cadou si a fost tare binevenit, il recomandam in totalitate!
In primele saptamani de viata ale micutului, atunci cand si noi ca parinti ne acomodam cu noul stil de viata, dar si bebelusul cu viata in afara pantecului mamicii, un babynest aduce cu el liniste si siguranta pentru cel mic, facand acomodarea mai usoara.
Un babynest imita senzatiile de caldura si imbratisare traite in pantecul mamei, astfel bebelusii se simt protejati.
Un babynest poate fi asezat oriunde: in landou (in cazul unui babynest de dimensiuni mai mici), pe canapea in camera de zi, in patutul micutului, pe patul parintilor etc.

4. Jucarie pentru dintisori
Oh da, si aici exista o multitudine de modele, culori si materiale din care sa alegem! Pot fi de sine statatoare sau atasate la jucarii de plus. Pot fi de asemenea insotite de o zornaitoare/fosnitoare. Sunt simpatice si le iubim, mai ales cand vedem manutele mici si pufoase apucandu-le si rontaind la ele, nu-i asa?
In plus, aceste jucarii sunt foarte utile pentru bebelusi in perioada in care incep sa apara dintisorii si simt nevoia sa rontaie ceva, multi dintre ei avand tendinta sa tina degetul in gura. Jucariile pentru dintisori contribuie deseori la minimizarea disconfortului creat de cresterea dintilor.

5. Mini paturica/Jucarie doudou
O mini paturica/jucarie doudou este calea sigura de a face un bebelus fericit! Are marimea ideala pentru a fi stransa in manutele mici, imbratisata in timpul somnului sau chiar si pentru a calma durerile de dintisori. Multi bebelusi o asociaza cu somnicul, conferindu-le un sentiment de liniste si siguranta. Paturicile se gasesc in diverse modele, care mai de care mai colorate, mai pufoase, cu animalute sau zornaitoare atasate. De asemenea, unele modele dispun de snur pentru atasarea suzetei.

6. Carusel muzical pentru patut
Caruselul muzical pentru bebelus este printre cele mai cumparate cadouri de bun venit. Se ataseaza cu usurinta la patut, il incanta pe cel mic cu melodii linistitoare si garanteaza un somn odihnitor cu vise placute. Totodata, stimuleaza dezvoltarea vizuala si atentia atunci cand bebelusul poate urmari figurinele preferate miscandu-se.
Caruselul muzical ajuta deseori si la calmarea bebelusului, atunci cand are disconfort din cauza colicilor, a cresterii dintisorilor sau e pur si simplu foarte obosit – cu totii stim cum fac bebelusii si picii cand sunt obositi, dar nu vor sa se culce :)

7. Leagan electric
O bucurie atat pentru parinti, cat si pentru bebelus!
Un loc bun si confortabil pentru a adormi sau pentru a petrece timp distractiv. Atunci cand intampini dificultati in a-l adormi pe micut, leganatul si o muzica linistitoare pot fi solutia. Atentie insa, unele modele de leagane nu sunt recomandate pentru a lasa bebelusul sa doarma in ele, supravegherea unui adult atunci cand bebelusul este in leagan este recomandata in toate cazurile. Leaganele electrice dispun de multiple melodii, diferit viteze de leganat sau chiar vibratii, precum si de arcada cu jucarii.

8. Set rama foto si/sau amprenta
Amintiri ce dainuie! O rama foto poate fi oricand un cadou inspirat!
Incearca sa alegi una de o culoare si model cat mai neutre pentru a se potrivi in orice decor! Putem confirma faptul ca setul pentru amprenta bebelusului este dorit si apreciat de multi parinti. Cu un astfel de cadou nu vei da gres!

9. Lampa pentru camera bebelusului
Simpaticele lampite pentru camera bebelusului sunt de un real ajutor noaptea cand vine vorba de hranire, schimbarea scutecului sau chiar si pentru picii mai mari ce au frica de intuneric.
O lampa dragalasa cu lumina difuza este perfecta pentru astfel de situatii si il mentine pe bebelus in „mood”-ul de somn. 

10. Zornaitoare/jucarie pentru patut si carucior
Jucarii de plus, jucarii muzicale, jucarii spirala, culori, sunete, texturi, o nebunie! O varietate atat de mare incat ai cumpara din toate! Picii de toate varstele adora jucariile. In plus, zornaitoarele si jucariile pentru patut si carucior alunga oricand plictiseala bebelusului, tinandu-l ocupat de multe ori pana adoarme, ori pana terminati sesiunea de cumparaturi in magazin, daca ati plecat la shopping impreuna!  

Suport clienti (timp de raspuns max. 1 ora)

0743241707 office@piciulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!